Data Science Képzések a Data36-nál

2019 első félév | budapesti képzések

A lenti listában összeszedtem a Data36 összes nyilvános magyar nyelvű előadását/tréningjét/workshop-ját, amit 2019 első felében szeretnék tartani. Így ha érdekel a Data Science és azon belül is konkrétan valamelyik képzésem, már előre tudsz tervezni velük.


Ebben a félévben összesen 8 képzési alkalmat tartok (a legtöbb típust csak egyszer, az egyiket többször is). Ezek mindegyikére csak annyi helyet teszek elérhetővé, amennyi emberrel kényelmesen tudok együtt dolgozni. A legtöbb típusnál ez a szám a 8 fő.


Tetszés és igény szerint válogathatsz: tudsz jelentkezni csak egy képzésre - vagy többre is akár.


Kérlek, tartsd szemelőtt, hogy általában gyorsan betelnek ezek az alkalmak. Mivel ebben a félévben a legtöbb képzésből csak egyet tudok tartani, ha most lemaradsz róluk, akkor nagy eséllyel csak szeptemberben vagy októberben tudsz majd újra jelentkezni.


Ezért érdemes már most lefoglalni a helyed az általad preferált képzése(ke)n. Tudom, hogy ez nagy elköteleződés így év elején, ezért természetesen az adott előadás/workshop napjáig akármikor lemondhatod a részévételedet és visszautalom a teljes befizetésedet.

Data36 Data Science Képzésnaptár 2019 első felére:

2019.01.23. | Bevezetés a Data Science világába (2 órás előadás)

Minden, amit a Data Science-ről tudni akartál. Esettanulmányok, gyakorlatias példák és átfogó áttekintés a témáról. Egy 2 órás előadásban.

Max létszám: 20 fő

JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

2019.01.31. - 2019.04.19 | Junior Data Scientist Akadémia | TÖBB INFO >>

A Junior Data Scientist Akadémia egy átfogó gyakorlati Data Science képzés, ami a teljesen kezdő szintről a junior tudásszintig juttat el 3 hónap alatt.

Max létszám: 8 fő

JELENTKEZÉS LEZÁRULT. KÖVETKEZŐ ETAPRÓL TÖBB INFO>>

2019.03.06. | Bevezetés a Data Science világába (2 órás előadás)

Minden, amit a Data Science-ről tudni akartál. Esettanulmányok, gyakorlatias példák és átfogó áttekintés a témáról. Egy 2 órás előadásban.​

Max létszám: 20 fő

Részvételi díj: 9.900 Ft (+ 0% ÁFA)

JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

2019.03.20. | Adatstratégia Online Bizniszeknek Workshop (5 órás) | TÖBB INFO>>

ÚJ! Hogyan kell belevágni egy új adatos projektbe, hogy valóban kézzel fogható eredményeket hozzon? Mi az a 3 főprobléma, ahol a legtöbb céges data science projekt elbukik? Hogyan csináld jobban mint a többiek?

Az Adatstratégia Workshop egy teljesen új képzés (elsősorban online bizniszeknek), amit az elmúlt félévben dolgoztam ki sok-sok év tapasztalata alapján. A zárt/belsős tesztek után ez az első nyílt tesztalkalom. (Ha erre eljössz, akkor most bónusz kétórás adatstratégia (tréning follow-up) konzultációt kapsz mellé. Ilyen konzultációt egyébként csak nagyon ritkán vállalok már.)

Max létszám: 8 fő

Részvételi díj: 39.000 Ft (+ 0% ÁFA)

Több info és regisztráció >>

2019.05.06. | Bevezetés a Data Science világába (2 órás előadás) | TÖBB INFO >>

Minden, amit a Data Science-ről tudni akartál. Esettanulmányok, gyakorlatias példák és átfogó áttekintés a témáról. Egy 2 órás előadásban.

Max létszám: 20 fő

Részvételi díj: 9.900 Ft (+ 0% ÁFA)

Több info és regisztráció >>

2019.05.09. | Adatvezérelt Marketing Képzés (1 napos)| TÖBB INFO >>

Szeretnél többet tudni a honlapodról, webshopodról, online üzletedről és annak felhasználóiról? Az Adatvezérelt Marketing Képzésen 1 nap alatt megmutatom Neked a legjobb módszereket és eszközöket, amikkel végre kódolás nélkül(!) kielemezheted és tesztelheted a közönséged online viselkedését. Mert a konverzióoptimalizálás a felhasználóid megértésével kezdődik!

Max létszám: 8 fő

Részvételi díj: 49.900 Ft (+ 0% ÁFA)

Több info és regisztráció >>

2019.05.13-14. | SQL Alapjai Kezdőknek Worksop (1/2 + 1/2 napos)| TÖBB INFO >>

Ebben a kétszer félnapos SQL képzésben megtanítalak az SQL alapjaira. Nulláról indulunk és a második nap végére eljutsz oda, hogy már magadtól leszel képes írni egyszerűbb (vagy némi otthoni gyakorlás után akár összetettebb) SQL lekérdezéseket. Ez nemcsak a mindennapi munkádban lesz hasznos, de ezáltal elindulsz az adatelemzői kódolás útján is!

Max létszám: 8 fő

Részvételi díj: 44.900 Ft (+ 0% ÁFA)

JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

2019.05.30-31. | Python Alapjai Kezdőknek Worksop (1/2 + 1/2 napos)TÖBB INFO >>

A Python az egyik legnépszerűbb Data Science-ben használt nyelv. Ebben a kétszer félnapos Python képzésben megismerkedhetsz a Python alapjaival: változók, függvények, ciklusok, híres Python-csomagok, stb... A nap végén betekintést kapsz abba is, hogy hogyan lehet a Python-t Machine Learning-re és Deep Learning-re használni és garantáltan rádöbbensz majd arra is, hogy ez az egész nem is olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnhet.

Max létszám: 8 fő

Részvételi díj: 44.900 Ft (+ 0% ÁFA)

JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

Helyszín

Budapest belváros

Eddig több, mint 500 ember vett részt a képzéseimen -- olyan cégektől mint...

audi logo sql workshop
butlers logo sql workshop
iprospect logo sql workshop
lego logo sql workshop
t mobile logo sql workshop
heineken logo sql workshop
telenor logo sql workshop

és még sokan mások...

Az előadó

Mester Tomi vagyok. Már több mint 6 éve adatelemzőként és kutatóként dolgozom. A Prezinél kezdtem, majd az Adatlabor nevű projektem keretein belül konzultációkat és projektmunkákat csináltam sok-sok magyar webshopnak és startup-nak. Később a svéd iZettle-nél is dolgoztam.


Jelenleg az adatelemzés és az adatvezérelt módszerek és technológiák oktatásával foglalkozom a Data36 projekt keretein belül – elsősorban online, de Európa nagyobb városaiban is, mint pl. Berlin, Stockholm vagy Budapest.


Előadtam már a TEDxYouth-on, a barcelona-i E-commerce Summit-on, a svéd Analyticsdagarna-n és számos egyéb konferencián. Emellett O’Reilly author és több nemzetközi adatelemző blog vendégszerzője is vagyok.

Sajnos magyar nyelvű bemutatkozó videóm nincs, de itt van helyette a 2013-as TEDxYouth-os előadásom!

Gyakori kérdések

Hozzam a laptopomat?


A legtöbb képzésem interaktív és nagyon gyakorlatias. Ezeken szükséged lesz a gépedre. (De erről mindenképp szólni fogok, mikor jelentkezel rájuk.) Az egyetlen képzésem, ahova nem kell gépet hozni a "Bevezetés a Data Science világába" előadás. (De oda is hozhatsz jegyzetelni pl.)


Egyik vagy másik dátum sajnos nem jó nekem. Lesz másik alkalom?


Remélem, hogy igen, de ezt nem tudom garantálni. A tervek szerint ugyanezeket a képzéseket, ugyanebben a tempóban fogom tartani 2019 második félévében (szeptembertől) is.

Kapok számlát?


Igen. A magyar törvények szerint minden résztvevő kap számlát.


Én inkább egy belsős céges képzést szeretnék...


Ezt örömmel hallom! Kérlek, küldj egy e-mail-t a workshop@data36.com-ra és a egyeztetjük a részleteket!