Data Science Képzések a Data36-nál

2019 őszi félév | budapesti data science képzések

A lenti listában összeszedtem a Data36 összes nyilvános magyar nyelvű data science előadását/tréningjét/workshop-ját, amit 2019 második felében szeretnék tartani. Így ha érdekel a Data Science és azon belül is konkrétan valamelyik képzésem, már előre tudsz tervezni velük.


Ebben a félévben összesen 4 képzési alkalmat tartok. Ezek mindegyikére csak annyi helyet teszek elérhetővé, amennyi emberrel kényelmesen tudok együtt dolgozni. A workshop-oknál ez a 8 főt jelent - az előadásoknál 20 főt.


Tetszés és igény szerint válogathatsz: tudsz jelentkezni csak egy képzésre - vagy többre is akár.


Kérlek, tartsd szemelőtt, hogy általában gyorsan betelnek ezek az alkalmak. Mivel ebben a félévben a legtöbb képzésből csak egyet tudok tartani, ha most lemaradsz róluk, akkor nagy eséllyel csak 2020-ban tudsz majd újra jelentkezni.


Ezért érdemes már most lefoglalni a helyed az általad preferált képzése(ke)n. Tudom, hogy ez nagy elköteleződés így hetekkel-hónapokkal előre, ezért természetesen garantálom, hogy ha valami miatt mégsem tudsz jönni, akkor az adott előadás/workshop napjáig akármikor lemondhatod a részévételedet és visszautalom a teljes befizetésedet.

Data36 Data Science Képzésnaptár 2019 második felére:

2019.09.09. | A/B tesztelés profi szinten (2 órás előadás)

Több infó hamarosan!

Max létszám: 20 fő

Részvételi díj: 9.900 Ft (+ 0% ÁFA)

2019.09.19. - 2019.12.11. | Junior Data Scientist Akadémia | TÖBB INFO >>

A Junior Data Scientist Akadémia egy átfogó gyakorlati Data Science képzés, ami a teljesen kezdő szintről a junior tudásszintig juttat el 3 hónap alatt.

Max létszám: 8 fő

Részvételi díj: 245.000 Ft (+ 0% ÁFA)

TÖBB INFO>>

2019.09.24. | Adatvezérelt Marketing Képzés (1 napos)| TÖBB INFO >>

Szeretnél többet tudni a honlapodról, webshopodról, online üzletedről és annak felhasználóiról? Az Adatvezérelt Marketing Képzésen 1 nap alatt megmutatom Neked a legjobb módszereket és eszközöket, amikkel végre kódolás nélkül(!) kielemezheted és tesztelheted a közönséged online viselkedését. Mert a konverzióoptimalizálás a felhasználóid megértésével kezdődik!

Max létszám: 8 fő

Részvételi díj: 49.900 Ft (+ 0% ÁFA)

TÖBB INFO>>

2019.10.30. | A/B tesztelés profi szinten (2 órás előadás)

Több infó hamarosan!

Max létszám: 20 fő

Részvételi díj: 9.900 Ft (+ 0% ÁFA)

Helyszín

Budapest belváros

Eddig több, mint 500 ember vett részt a képzéseimen -- olyan cégektől mint...

audi logo sql workshop
butlers logo sql workshop
iprospect logo sql workshop
lego logo sql workshop
t mobile logo sql workshop
heineken logo sql workshop
telenor logo sql workshop

és még sokan mások...

Az előadó

Mester Tomi vagyok. Már több mint 6 éve adatelemzőként és kutatóként dolgozom. A Prezinél kezdtem, majd az Adatlabor nevű projektem keretein belül konzultációkat és projektmunkákat csináltam sok-sok magyar webshopnak és startup-nak. Később a svéd iZettle-nél is dolgoztam.


Jelenleg az adatelemzés és az adatvezérelt módszerek és technológiák oktatásával foglalkozom a Data36 projekt keretein belül – elsősorban online, de Európa nagyobb városaiban is, mint pl. Berlin, Stockholm vagy Budapest.


Előadtam már a TEDxYouth-on, a barcelona-i E-commerce Summit-on, a svéd Analyticsdagarna-n és számos egyéb konferencián. Emellett O’Reilly author és több nemzetközi adatelemző blog vendégszerzője is vagyok.

Sajnos magyar nyelvű bemutatkozó videóm nincs, de itt van helyette a 2013-as TEDxYouth-os előadásom!

Gyakori kérdések

Hozzam a laptopomat?


A legtöbb képzésem interaktív és nagyon gyakorlatias. Ezeken szükséged lesz a gépedre. (De erről mindenképp szólni fogok, mikor jelentkezel rájuk.) Az egyetlen képzésem, ahova nem kell gépet hozni az "A/B tesztelés profi szinten" előadás. (De oda is hozhatsz jegyzetelni pl.)


Egyik vagy másik dátum sajnos nem jó nekem. Lesz másik alkalom?


Remélem, hogy igen, de ezt nem tudom garantálni. A tervek szerint ugyanezeket a képzéseket, ugyanebben a tempóban fogom tartani 2020 első félévében is.

Kapok számlát?


Igen. A magyar törvények szerint minden résztvevő kap számlát.


Én inkább egy belsős céges képzést szeretnék...


Ezt örömmel hallom! Kérlek, küldj egy e-mail-t a workshop@data36.com-ra és a egyeztetjük a részleteket!