Bevezetés a Data Science világába

két órás data science képzés -- online, magyar nyelven

A legegyszerűbb és leghatékonyabb első lépés, amit megtehetsz a data science irányába. Esettanulmányok, gyakorlatias példák és átfogó áttekintés a témáról. Egy 2 órás videóanyagban.

Miről szól ez a videókurzus? Elmondom videóban...

Sok cikket látsz a data science-ről, mégse 100%-ig tiszta, hogy mit is takar?

Nem a te hibád, hiszen…
Ebben a 2 órás online videós anyagban kristálytisztán, ködösítés nélkül mutatom meg neked, hogy mi az a data science.

Tematika. Ezekről lesz szó a kurzusban:

Ez egy bevezető data science képzés. Nem kell semmilyen előképzettség. A nulláról indulunk és minden fogalmat alaposan letisztázunk.
bevezetes a data science képzés

Kézzelfogható, könnyen érthető példák. Buzzword-ök nélkül...

data workshop

2014 óta összesen már több mint 2000 résztvevőnek tartottam data science képzéseket, akik a világ több, mint 50 országából érkeztek.

Két dolog számomra kulcsfontosságú: (1) a gyakorlatiasság és (2) a könnyen érthetőség.

Kifejezetten figyelek arra, hogy a bonyolultabb fogalmakat is úgy magyarázzam el, hogy az mindenki számára érthető és kézzelfogható legyen. Ehhez pedig a legjobb eszköz, ha sok valós példát és esettanulmányt hozok. Úgyhogy ezekben nem lesz hiány. A legtöbb alapelvet olyan példákon keresztül fogom bemutatni, amit a saját vagy ismerőseim, kollégáim munkáiból hozok.

Kinek ajánlom ezt a képzést?

Ahogy a neve is mutatja, ez egy alapozó data science képzés. Akkor fog neked sokat adni, ha még csak keveset (vagy akár semmit) nem tudsz a data science-ről. Illetve ha tudsz már pár dolgot, de most szeretnél rendet tenni a fejedben és struktúráltan látni mindent.

Mondjak “célközönséget” inkább? Oké!
A Bevezetés a Data Science világába képzés nekik szól:

Megjegyzés: A kurzusban sok online világból származó data science példát hozok, mivel nekem abban van a legtöbb tapasztalatom. Ettől függetlenül, majdnem minden 100%-ban alkalmazható offline projektekre is (pl. egy gyár esetében).

Eddig több, mint 2000 ember vett részt a képzéseimen — olyan cégektől is mint:

audi logo data science képzés
butlers logo data science képzés
iprospect logo data science képzés
lego logo data science képzés
t mobile logo data science képzés
heineken logo data science képzés

és még sokan mások…

A 2 órás videókurzus végére ide fogsz eljutni:

Az előadó

Mester Tomi vagyok. 2012 óta adatos szakemberként dolgozom. A Prezinél kezdtem, majd az Adatlabor nevű projektem keretein belül konzultációkat és projektmunkákat csináltam sok-sok magyar webshopnak és startup-nak. Később a svéd iZettle nevű startup-nál is dolgoztam (amit aztán felvásárolt a Paypal). 

Jelenleg a data science és adatelemzési módszerek/technológiák oktatásával foglalkozom a Data36 projekt keretein belül – elsősorban online, de Európa nagyobb városaiban is, mint pl. Berlin, Stockholm vagy Budapest.

Előadtam már a TEDxYouth-on, a barcelona-i E-commerce Summit-on, a svéd Analyticsdagarna-n és számos egyéb konferencián. Emellett O’Reilly author és több nemzetközi adatelemző blog vendégszerzője is vagyok.

tomi mester
Mester Tomi

Sajnos magyar nyelvű bemutatkozó videóm nincs, de itt van helyette a 2013-as TEDxYouth-os előadásom!

Részletek

Kezdés: akármikor, ez egy online videókurzus, pár kattintás és már nézheted is. Természetesen örökös hozzáférésed lesz, tehát bármikor és akárhányszor újranézheted.

Helyszín: ahogy írtam, ez egy online videókurzus, bárhol, bármikor megnézheted.

Garancia

100%-ig hiszek ebben a képzésben. Eddig csak jó visszajelzést kaptam róla. (A jelenlegi értékelése 9.34/10!)

Éppen ezért teljes garanciát vállalok rá. Ha megnézed az anyagot és nem tetszik, csak írj egy e-mail-t, írd le, hogy mi nem tetszett és a képzés teljes árát visszatérítem!

Regisztráció

2023. szeptemberétől kezdve ezt a kurzust a Data36.com-on már nem lehet külön megvásárolni — teljesen beleolvadt a nagy, három hónapos Junior Data Scientist Akadémia nevű programomba. Ha ez érdekel, itt találsz több infót:

Gyakori kérdések

Az baj, ha csak keveset tudok a témáról?

Nem. A nulláról indulunk. Ami azt illeti, a legtöbb résztvevő hasonló cipőben jár, mint Te!

Mennyire mélyen megyünk bele a témába?

Ez egy ~2 órás videóanyag. Mielőtt felvettem, élő közönségen teszteltem a tematikát (5-ször, összesen közel 100 résztvevővel), úgyhogy bátran mondhatom, hogy minden benne van, ami kell és semmi, ami nem kell.

Ahogy a neve is mutatja, ez egy alapozó data science képzés. Akkor fog neked sokat adni, ha még csak keveset (vagy akár semmit) nem tudsz a data science-ről — illetve ha tudsz már pár dolgot, de most szeretnél rendet tenni a fejedben és struktúráltan látni mindent.

Viszont ha már haladóbb szinten vagy és fejlettebb Machine Learning modellek konkrét működése, kódja, statisztikai háttere érdekel, ez nem a megfelelő kurzus számodra.

Kapok számlát?

Igen. A magyar törvények szerint minden résztvevő kap számlát.

Én inkább egy belsős céges képzést szeretnék…

Ezt örömmel hallom! Kérlek, küldj egy e-mail-t a tomimester@data36.com-ra és egyeztetjük a részleteket!

Mi van, ha nem tetszik a képzés?

Sokat dolgoztam ezen az anyagon és nagyon hiszek benne, hogy neked is sokat fog segteni. Pont ezért, 30 napos garanciát vállalok rá. Ha nem tetszik az anyag, írj a vásárlást követő 30 napon belül és visszakapod a kurzus teljes árát — még a tranzakciós költségeket is én állom.

Data36.com by Tomi mester | © all rights reserved