Mesterséges Intelligencia Most!

(élő online előadás)

Félsz, hogy éppen most maradsz le az AI-boom-ról?
Ezzel az előadással 90 perc alatt felzárkózhatsz és beelőzheted a versenytársaid.

Miről szól ez az előadás?

2022-ben a csapból is a mesterséges intelligencia folyik.

Óriási a felhajtás körülötte. Mindenki próbál felülni az AI-marketing-vonatra és a “mesterséges intelligencia” kulcsszóval eladni egy terméket, lekattintatni egy cikket, behúzni egy új felhasználót, stb.

Nagy a zaj és sok a tévedés és féligazság a médiában (különösen a közösségi médiában) a témával kapcsolatban. Nehéz kiszűrni a lényeget és megérteni, hogy hol is tart igazából most ez a technológia és hogy mire jó valójában.

Egy dolog viszont még így se kérdéses: az elmúlt 5 évben a mesterséges intelligencia óriásit fejlődött. Napjainkban már rengeteg olyan AI-alapú megoldás létezik, ami tényleges üzleti problémákra tényleges üzleti megoldásokat kínál. És ennél is sokkal több van fejlesztés alatt, amelyek a következő néhány évben látnak majd napvilágot és változtatják meg a világunkat.

Azt gondolom, hogy 2022-ben egy cégtulajdonosnak, egy csapatvezetőnek, egy marketingesnek — de igazából egy akármilyen digitális területen dolgozó szakembernek — tudnia kell, hogy milyen üzleti lehetőségeket kínál számára az AI-technológia.

Gyere el a Mesterséges Intelligencia Most című előadásomra és egy 1.5 órás prezentáció keretein belül tényszerűen, tárgyilagosan és bullshit-mentesen megmutatom, hogy mi az az AI és hogy mik a valós üzleti lehetőségek benne napjainkban! (Élő demók is lesznek.)

Mesterséges Intelligencia Most! A tematika.

Ezekről lesz szó az előadásban:

Kinek ajánlom ezt az előadást?

Mindenkinek, akit érdekel a téma, de unja az egy kaptafára íródó marketingszagú AI témájú cikkeket — és ehelyett inkább egy tárgyilagos és szakmai szempontból korrekt összefoglalást szeretne kapni a témáról, egy gyakorló data scientist szemüvegén keresztül. Különös tekintettel nekik ajánlom:

Eddig több, mint 2000 ember vett részt a data science képzéseimen — olyan cégektől is mint:

audi logo data science képzés
butlers logo data science képzés
iprospect logo data science képzés
lego logo data science képzés
t mobile logo data science képzés
heineken logo data science képzés

és még sokan mások…

Az előadó

Mester Tomi vagyok. 2012 óta adatos szakemberként dolgozom. A Prezinél kezdtem, majd az Adatlabor nevű projektem keretein belül konzultációkat és projektmunkákat csináltam sok-sok magyar webshopnak és startup-nak. Később a svéd iZettle nevű startup-nál is dolgoztam (amit aztán felvásárolt a Paypal).

Jelenleg a data science és adatelemzési módszerek/technológiák oktatásával foglalkozom a Data36 projekt keretein belül – elsősorban online. Emellett adatos ügyfélprojekten és saját projekteken is dolgozom rendszeresen.

tomi mester
Mester Tomi

Sajnos magyar bemutatkozó videóm nincs, de itt van helyette egy korábbi TEDx előadásom.

Részletek

Mikor: 2022. december 20., kedd, 10:00-11:30 

Hol: Az előadás online lesz, Zoom-on. A regisztrálóknak küldöm az elérési infókat email-ben.

Részvételi díj: 7.500 Ft (+ 27% ÁFA) / résztvevő

Max létszám: 15 fő. BETELT.

Garancia

Szokás szerint, teljes garanciát vállalok a képzésre. Ha eljössz, végignézed és nem tetszik, csak írj utána egy e-mail-t, írd le, hogy mi nem tetszett és a képzés teljes árát visszatérítem!

Regisztráció

Az előadásra elfogytak a helyek.

Regisztrációs díj: 7.500 Ft + 27% ÁFA / résztvevő.

A gomb lekattintása után a fizetési oldalra kerülsz, ahol biztonságosan fizethetsz bankkártyával vagy Barion-nal.

Gyakori kérdések

Az baj, ha csak keveset tudok a témáról?

Nem. Az alapoktól indulunk.

Készül felvétel az anyagról?

Igen, de ez csak a regisztrálók számára lesz elérhető. Magyarul, ha regisztrálsz az előadásra, utána bármennyiszer újra nézheted majd azt, de külön csak a felvételt nem lehet majd megvenni. Egyúttal azt is jelenti, hogy ha az időpont nem jó, de regisztrálsz, akkor bármikor megnézheted a felvételt.

Online lesz az előadás?

Igen, 100%-ig online. Zoom-on.

Kapok számlát?

Igen. A magyar törvények szerint minden résztvevő kap számlát.

Én inkább egy belsős céges képzést szeretnék…

Ezt örömmel hallom! Kérlek, küldj egy e-mail-t a tomimester@data36.com-ra és egyeztetjük a részleteket!

Mi van, ha nem tetszik az előadás?

Sokat dolgoztam ezen az anyagon és nagyon hiszek benne, hogy neked is sokat fog segíteni. Pont ezért teljes garanciát vállalok rá. Ha nem tetszik az anyag, írd meg email-ben, hogy mi nem tetszett benne és visszakapod a kurzus teljes árát — még a tranzakciós költségeket is én állom.

Data36.com by Tomi mester | © all rights reserved