Adatvezérelt Marketing Képzés

Szeretnél többet tudni a honlapodról, webshopodról, online üzletedről és annak felhasználóiról? Az Adatvezérelt Marketing Képzésen 1 nap alatt megmutatom Neked a legjobb módszereket és eszközöket, amikkel végre kielemezheted és tesztelheted a közönséged online viselkedését. Mert a konverzióoptimalizálás a felhasználóid megértésével kezdődik!

Kiknek ajánlom az Adatvezérelt Marketing Képzést?

Olyan online szakembereknek, akik szeretnének több adatot bevonni a döntéseikbe.

  • Fontos, hogy ebbe a képzésbe csak akkor vágj bele, ha az alapvető online üzleti koncepciókkal már tisztában vagy (pl. hogyan működik az online marketing, a közösségi média vagy éppen az email marketing).
  • Kódolói/programozási tudásra egyáltalán nem lesz szükség. Olyan eszközöket mutatok, amelyekkel gyakorlatilag “összekattinthatod” az elemzéseidet vagy teszteidet.

data workshop

20% elmélet, 80% gyakorlat

Büszkén mondhatom, hogy az Adatvezérelt Marketing Képzés az egyik leggyakorlat-orientáltabb workshop a témában. Konkrét módszereket és eszközöket mutatok. Azokat, amelyeket én és adatelemző kollégáim ténylegesen használunk a mindennapokban. Minden egyes eszköznél először röviden elmagyarázom az elméletet, aztán demózom az eszközt magát, de a legfontosabb, hogy utána Te is kipróbálhatod azt a saját gépeden – különböző feladatokon keresztül.

Az évek során egy olyan tréningprogramot állítottam össze és finomítottam ki, ami 100%-ban arra fókuszál, hogy mit tudsz gyakorlatban alkalmazni a saját bizniszedben.

Saját laptop-ot, kérlek, mindenképpen hozz a képzésre!

Részletek

Időpont: 2019. szeptember 24., kedd 9:30-16:00

Helyszín:  Budapest belvárosa (részletek a jelentkezőknek)

A képzés ára: 49.900 HUF + 0% ÁFA / résztvevő

Létszám: max. 8 fő.

[ps2id url=’#registration’ class=’himynameis’]Tovább a regisztrációhoz…[/ps2id]

Ha kérdésed van, kérlek írj a workshop@data36.com címre!

workshop moments

Tartalom

A nap első fele:

1.) Bemutatkozás: Miért fontos az adatvezérelt gondolkodás? Mire fókuszálj?

2.) Stratégia: A keretrendszer, amit használdnod kell az adatvezérelt projektjeidhez.

3.) Kvalitatív kutatás: UX tesztelés, 5 másodperces tesztelés, kérdőívezés.

4.) Google Analytics: Rövid áttekintés. Legfontosabb Google Analytics riportok. Hogyan használd helyesen?

5.) WORKSHOP #1: Összegezve a nap első felét, egy rövid esettanulmányt oldunk meg közösen – az addig megismert kvalitatív és kvantitatív eszközökkel.

A nap második fele:

6.) Hőtérképes elemzés: Hogyan készíts hőtérképes elemzéseket a honlapodról? Mik a legjobb eszközök?

7.) Google Data Studio (röviden): Miért és hogyan vizualizáld az adataidat? (És hogyan tedd mindezt gyorsan és egyszerűen?)

8.) “Exit-Intent Kérdőívek: Hogyan szerezz több információt a rossz felhasználói élményről?

9.) A/B Tesztelés: Hogyan készíts elő és futass  A/B teszteket (ingyen)? (+ A legnagyobb hibák, amelyek miatt sokan hibásan A/B tesztelnek.)

10.) WORKSHOP #2: Tervezd meg a saját következő adatvezérelt projektedet!

[ps2id url=’#registration’ class=’himynameis’]Tovább a regisztrációhoz…[/ps2id]

Mit kap, aki részt vesz az Adatvezérelt Marketing Képzésen?

A képzéssel az a főcélom, hogy gyakorlati tudást adjak Neked! A megszerzett tudáson túl, optimlális esetben két listával mész haza:

  • az egyiken 3-4 azonnal megvalósítható ötlettel;
  • és egy másikkal, amin egy hosszabb adatvezérelt stratégia alapjai vannak letéve, amit a következő 3-6 hónapban tudsz majd az üzletedbe beépíteni.

(Emellett természetesen ételt, italt és kávét is kapsz majd. :-))

Workshop Berlinben

Max 8 résztvevő

data workshopAz Adatvezérelt Marketing Képzés egy kiscsoportos kézpés, hogy minden résztvevő elegendő figyelmet kaphasson. [ps2id url=’#registration’ class=’himynameis’]Tovább a regisztrációhoz…[/ps2id]

Az előadó

tomi mesterMester Tomi már több mint 6 éve adatelemzőként és kutatóként dolgozik. Dolgozott a Prezinél és a svéd iZettle-nél. Tomi az Adatlabor alapítója, ahol korábban konzultációt és projektmunkákat csinált számtalan kisebb magyar webshopnak és startup-nak. Jelenleg az adatelemzés és az adatvezérelt módszerek és technológiák oktatásával foglalkozik a Data36 projekt keretein belül – elsősorban online, de Európa nagyobb városaiban is, mint pl. Berlin, Stockholm vagy Budapest.

Tomi előadott már a TEDxYouth-on, a barcelona-i E-commerce Summit-on, a svéd Analyticsdagarna-n és számos egyéb konferencián. Emellett O’Reilly author és több nemzetközi adatelemző blog vendégszerzője.

Regisztráció

Részvételi díj: 49.900 HUF + 0% ÁFA / résztvevő

(Max 8 résztvevő. Vigyázz, mert általában gyorsan elfogynak a helyek!)

Sajnos erre a képzésre lezárult a jelentkezés.

Ha bármilyen kérdésed van, írj a workshop@data36.com címre!